La nostra entitat

L’Associació de dones Ciberdona es va crear l’any 2001 per promoure la participació de les dones en la seva vessant social. Entre els seus objectius prioritaris estan:
Promoure la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en totes les seves vessants, centrant-se sobre tot en la promoció de les noves tecnologies, facilitant la informació de la dona i dels seus drets, per tal que la seva circulació a la societat actual esdevingui en igualtat de condicions amb els homes.

Aquests objectius pensem que es poden dur a terme facilitant la informació entre les associacions de dones, dotant-les de les eines informàtiques i formatives que calguin i realitzant un acompanyament en el seu aprenentatge i realitzant activitats d’informació i visibilització de les dones. Per aixó i des dels seus inicis ha realitzat activitats de formació per a la població en general. Al començament amb voluntàries; ültimament amb l’ajut de les Administracions Públiques, (El Departament de Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya i del Districte de Gràcia).

Portem, així mateix, juntament amb l’associació de Gent Gran Pau Casals i coordinats pel Districte de Gràcia la gestió del casal de Barri Cardener, on es desenvolupen totes les nostres activitats dissenyades la major part d’elles conjuntament amb l’altre co-gestora i totes obertes al públic en general.

Actualment ha entrat al casal una nova entitat, l’Agrupament Escolta Roland Philipps, que s’ha incorporat a la junta gestora del casal.
Donem informació de les activitats del casal i de les activitats més rellevants que es desenvolupen a l’àmbit de ciutat per l’àmbit de dona a la web i per mitjà d’una llista de distribució.

Pensem que un món millor també és responsabilitat de tots i nosaltres volem col·laborar amb el nostre granet de sorra. Vine a posar el teu granet oferint-te de voluntària i entre totes farem una muntanya.